tq to LYSSA SECRET,, I am touched,, sob3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 28, 2011

tq to LYSSA SECRET,, I am touched,, sob3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.


salu orang wat benda ni kalau blogger femes follow blog dorang,, tapi aku,,,??
wat entry sebegini sebab blogger marvellous sorang ni shout kat shout mix aku,, hahaha

!    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !
tengok header lyssa ni pun dah canggih amat kan?? teruja n jelez!!!

adakah aku seorang yang syok sendiri??
adakah aku dah bajet femes gila bila lyssa tulis kat shoutbox aku??
adakah aku gila bayang kat lyssa??
adakah aku dah meroyan bila blogger ni singgah blog aku??

hahaha,, korang pikey la ape korang nak,, yang penting aku hepy sebab aku memang respect giler kerajinan lyssa wat tutorial kat blog dia,, korang hado ke??? mesti susah kan?? tapi dye sanggup je,, tq lyssa!!!! hampir 90% aku edit blog gune tutorial lyssa,, hehe,, sebab tu la aku hepy sangat lyssa datang blog aku,, sebab dia dapat tengok hasil kerja aku yang aku buat daripada hasil kerja lyssa,, kan3??

btw,, tq sangat kat lyssa sebab sudi jawab soalan entah pape daripada muja,, pasal nuffnang je pun,, hehe,,, bangga sangat!!!


 

1 comment:

  1. HEHE . amboih dia . Lyssa anta kat shoutbox terus je buat entry erk ? ngehngeh . malu tol lah . huhu . BTW , ape2 pun . thnx sebab selalu ikot tutorial Lyssa . appreciate sgt ! and dengan itu , Lyssa follow your blog ! ^_^v

    ReplyDelete