aiman cool - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 29, 2011

aiman cool

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku teruskan lagi activity promosi blog sponsor-sponsor hot aku nih,, next is AIMAN COOL,, rasanya AIMAN COOL lagi muda daripada muja kot,, hehe,,selalu tegur muja kat facebook,, peramah budak ni,, sangat amat,,, tak rugi la follow and befriend him,, dont worry,, kih3

muja nak ucapkan jutaan terima kasih untuk AIMAN COOL for willing to sponsor my first ga,, confirm muja terharu sangat,, AIMAN COOL antara yang terawal respond kat entry cari sponsor dulu tu,, sangat amat terharu,, banyak gak updates pasal blog muja memang dye tahu,,, time muja bukak tapak iklan untuk disewa AIMAN COOL tau,,, muja terpilih dalam 100 lucky blogger to promote BLOGGERWANITA pun dia tau,, memang stalker sejati blog muja kot AIMAN COOL ni,, kih3,, guro2 je,, jangan marah k AIMAN COOL,, hehe
Aiman_Cool
AIMAN COOL pernah gak bertukar banner ngan muja,, rasanya bloglist pun pernah jugak kot,, lupa dah,,, suka betul la muja ngan AIMAN COOL ni,, kalau korang nak tau,,, AIMAN COOL tengah jalankan kempen vote for KAK MIALIANA sekarang,, bagus2,,, a step ahead from me,, kih3,,, semoga usaha AIMAN COOL and KAK JULIA berhasil... insya ALLAH,,,

antara entry AIMAN COOL yang best:
kempen mialiana.com
anugerah ustaz paling popular
adab menyambut tetamu
rumah-rumah ajaib
 

No comments:

Post a Comment