ajaibnya cinta.. best!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 24, 2011

ajaibnya cinta.. best!!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

wah.,., muja sekarang dok tengah tengok cerita best giler,,, gandingn johan juvana dengan umie aida,, haha,, lawak giler,, kembali semula jenis cerita yang guna banyak lagu-lagu hindustan,, hahaha,, teringat beberapa tahun dahulu,, kih3,,

daripada cerita zaman sekarang yang banyak cerita hantu,, yang stressful giler nak mampus,,, baik tengok citer yang macam ni,, turun blood pressure tengok citer ni,, kih3,,

percintaan dua generasi,, fokus sikit kat rambut umie aida tu,,, hahaha,,, lawak giler!!!!

sukenye dorang kan??? berhindustan kemain,,, kih3,,, best!!!

dulu johan sangat tak hensem di mata aku,, tibe-tibe rasa johan hensem dalam cerita nih,, haha!!!

wah,, romantiknya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps-korang suke gak kan citer ni kan?? baik ngaku,, kalau korang suka,, tolong CLICK HERE,, tq sangat amat,, :D
 

No comments:

Post a Comment