akhirnya menjadi RM1.30! SYUKUUUUR!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 19, 2011

akhirnya menjadi RM1.30! SYUKUUUUR!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols,, hari ni terkejut beruk aku weh,,, hari tu terkejut biawak sebab dapat BE daripada MR NUFFNANG kan,, CLICK HERE untuk ke entry tersebut... hari ni terkejut lagi sebab aku tengok earning bile cursor menyentuh butang earning tu dah jadi RM1.30.. HAHAHA!!!!!!!!

cam orang giler dah aku sebab terkejut kemain dengan peningkatan sebanyak 25 sen,,, aku pun tak tau macam mana boleh naik 25 sen setelah berada pada tahan RM1.05 selama jutaan bulan,, sebab tu yang aku mengamuk hari tu,, hek3.. aku pun tak paham,, maybe sebab dah BE kot,, aku yang kuno lagi tidak arif pasal MR NUFFNANG,, kalau ada yang nak gitau pape bagi menguraikan keconfusan aku dipersilakan dan dialu-alukan k,, tapi,,, aku tengok macam earnings for BE memang dah terletak kat kotak BE,, sekarang dah RM4.60,, ahhh,, tak kisah la ape pun,, muahahhahaa!!!! 

yes,, aku tau sikit,, tapi aku nak gak wat entry ni sebab aku excited kemain dengan MR NUFFNANG nih,, MR NUFFNANG ni kejap sayang kejap tak sayang,, yang pasti,, sejak aku rajin menulis cerita tentang aku dan MR NUFFNANG lah MR NUFFNANG jadi makin sayang kot,, 
wakakakakkakakaka!!!!

kat sini,, aku nak ucapkan berjuta-juti terima kasih kat korang yang support aku,, yang sudi click ads aku,, jasa korang insya ALLAH mendapat ganjaran pahala di akhirat,, insya ALLAH jugak,, aku akan gunakan sumbangan korang tu di jalan kebenaran,, jalan putih je,, bukan jalan hitam, purple or kuning,,, kalau sudi,,, CLICK SINI and CLICK SINI k,,, tq sangat2!!! :D
 

2 comments:

  1. bestnya ade BE.sye dh beberapa bulan gk kot tak dpt.come on la nuffnang.wuuu

    ReplyDelete
  2. rm0.25 sen tu sebab ade yg klik kat iklan nuff yg kamu letak kat header atau sidebar tu..setiap klik nilainye rm0.25...

    ReplyDelete