aku blogger yang bukan giler glamour! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 11, 2011

aku blogger yang bukan giler glamour!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

sumpah aku sedey weh dengar mung oyak gitu takdi,, kut mung la,, 
memey kijoe mung dari kecik sapa besa dok kritik ore,, 

dh mung ke perfect,, untuk pengetahuan mung,, aku memey wat auto publish kat blog aku ke fb,,, memey setiap entry hok aku tulis memey akey kua gop kt fb aku tus,,,, ikut aku doh fb aku,, bukey fb mung,, mung caro ko fb mung sudoh la,, mung caro ko upload gambar mung tu sudoh la deh,, tok soh caro la kat ku hok wat mung bosey nih.

 kalu doh mung BOSEY sangat baco status aku,,, 
mung bleh hide aku terus,, mung tak tau ko??? 

BLEH HIDE SUME POST KT FB NI KALU MUNG TOK TAU LA AKU OYAK NIH,,,
(aku highlight kasi terey so that mung seney napok) ko mung nok suh aku aja jugok???

 so aku mitok deh,, mung hide la cepat-cepat sumo post aku,,, 
takut mung mati keboseney tengok aku nih, blogger gilor glamour supo hok mung dok kato,, 
lagi seney mung delete jah aku kt fb mung,, takut mung bosey tengok aku daley fren list mung pulok key,, nayo pulok aku,, keno critic pulok sekali lagih,,,,

kat sini aku nak mintak followers aku yang rase menyampah giler tengok aku update blog, menyampah giler tengok name aku kuar kat dashboard, menyampah giler tengok header aku yang bagi korang hudus tu, menyampah giler bace entries aku, korang bleh la nak unfollow,, 
insya ALLAH aku tak kan unfollow korang...

ps-memang aku terase tahap giler gaban nih,, menitis air mata tup tap tup tap,,, finally,, 
aku BUKAN blogger yang giler glamour. :'(  
gune smiley yang jarang-jarang aku gune,,, aku sedey giler,, T_T
 

4 comments:

  1. alahai.. ciannya adik sorang nih... biasalah tu.. kalau orang dah dengki, apa pun serba tak kena.... sabar je lah ok!yang penting kita tak buat salah...

    ReplyDelete
  2. be strong.,beselah org xdpt jd mcmkite.,mmg dengki.,bende biase pon jd pelik.,

    ReplyDelete
  3. jangela sedeh muja. biasola bendo gni bile jd blogger tegar. chill deh :)

    ReplyDelete