aku bukan pencuri! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 19, 2011

aku bukan pencuri!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

korang,, aku sdey giler hari nih,, kuar air mata la jugak,, walaupun tak ber tup tap tup tap,,,
ape korang akan pikey bile ade yang bertanya begini'

'KAU ADA AMIK DUIT AKU TAK?'

walaubagaimanapun nada yang digunakan,, walau selembut mana suaranya,,, sangat menyedihkan bile ade yang bertanya begini padaku,,, bukankah pertanyaan itu menunjukkan aku dicurigai,,, pernah kah aku mencuri???? pernah??? aku amik duit aku mesti bagitau,,,

lagipun sekarang aku dah ade duit sendiri ok,,, biarpun sikit,, elaun kpm tu dah ok untuk hidup miskin aku nih,, tlong k,, tak perlu la tanye camtu lagi kat aku,,, sesungguhnya pertanyaan itu sangat menusuk hati,, menyakitkan sungguh perasaan disyaki,,, aku tidak kuat,, yes,,, i told you i am a very sensitive girl.

aku bukan pencuri!!!
 

1 comment:

  1. prnh skali sorg senior ckp sye & adik2 mencuri. dgr je perkataan tu,trus hlg sabar, satu penumbuk sye lepaskn kt muka dia.pastu dia pkul blik ngan kayu.nsb bek smpt elak.kna peha je.seyes xleh sabar klu kna tuduh pencuri ke apa.arghhh

    ReplyDelete