aku nak masuk masterchef,, support me?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 24, 2011

aku nak masuk masterchef,, support me??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

perhatian ya,,, muja menulis entry ni sambil-sambil tengok masterchef malaysia,, seriously,, muja tabik spring 100x kat peserta masterchef nih,, yelah,, dorang kan baru je join program masak,, dorang bukannya tukang masak,, 

contohnya,,, brian tu auditor,, muja suka brian,, kala kat umah muja,, adik beradik muja ade peserta pilihan masing-masing,, hana la yang minat brian,, huhu,, perasan tak brian suka pakai topi kat kepala dia,, and reben kat kolar baju dia,, walaupun dia macam lembut sikit,, brian tetap sangat hebat,, masakan salu dapat pujian,,, yang latest brian menang lagi time masak BELUT,, can you imagine??? dia tak pernah pun masak belut,, dye saaaaaaangat hebat,, i am one of his fans truely,, :D

 arry malik tu pelakon,, muja ingat lagi time dia berlakon dalam drama cinta tsunami,, muja suka arry berlakon .. best,, real je arry berlakon,, tapi muja tengok  arry dah jarang berlakon,, maybe sejak arry kawin ni kot dye slow kat sikit berlakon,, dye gak penerbit,, hebat3!!! yang lagi hebatnya,, arry join masterchef malaysia time dye tengah pregnant!!! omei!!! dengan barang mentah yang berbau,, stress time memasak,, huh,, hebat sungguh la kak arry ni,, cayalah!!!!!!!!

saiful tu penoreh getah,, ada gak pereka aksesori, si eimelda,,, dan seterusnya,,, then,, tup tap,, dorang join masterchef,, tak ke sangat mengagumkan tu??? kalau korang tak kagum memang korang saaaaaaangat bajet hebat,, korang nak bajet hebat ke??? so,, korang KENA KAGUM SEKARANG!!! :P

peserta-peserta masterchef malaysia yang sangat amat aku kagumi,, camne korang boleh buat benda ni???

yang si daniel montel but sweet tu baaaaaaaaaaaaaru 18 tahun,, zamir hensem and adorable tu plak baru berumur 19 tahun,,, korang bayangkan?????? dorang tu LELAKI!!!!!!!!!!!!!  and dorang pandai masak,, tak tersingkir sampai sekarang,, ish3,,  hebat amat,, jelez nok!!!!!

ps- muja nak bf hensem macam zamir boleh tak??? hehe,, kalau korang support muja blogging,, tolong CLICK HERE k,, video best!!!
 

2 comments: