aku tak pahm la ngan nuffnang,,, pfft! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 14, 2011

aku tak pahm la ngan nuffnang,,, pfft!


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

aku dah blogging lame la jugak,, dalm taun je,, tapi kire lame la kan,, 
status pun glitterati.. 
letak iklan nuffnang sampai 2,, bawah header satu,, kat bawah entry satu,,, 
tapi nape earning tak naik?? 
BE confirm la tak pernah dapat,, 
dah hantar ticket banyak dah,,
 dah apply dah yang nuffnang suh buat,, 
tak click pun ads sendiri walaupun aku rase nak tau jugak benda yang aku tk pernah tengok,, 
dah bace taktik dan teknik bagai yang kawan-kawan blogger bagi,, tapi still?????
nak kate follower sikit,, memang la tak beriban cam korang.. tapi yang lagi ckit follower pun dah dapat dorang punye first check,, haish,, << mengeluh sakan nih,,, tapi still???

no hasil,,,,

the question is.. orang yang masuk dalam blog aku tak pernah ke nak click nuff aku,, aku pun click kot,, ads dorang,,,, biler nak dapat BE nih,,, uwaaaaa!!!!!

giler jelez tengok blogger lain dok pamer check from nuffnang,, bukan jlez skit2 k,, jelez banyak kemain,, baik la aku buang je dorang punye ads tuh,, main churpchurp, says.my dengan blin.gd je,, lagi cepat earning naik

ps- aku dah majuk ngan nuffnang,, tapi still sayang,, :D
 

4 comments:

  1. hehe..sabar la ye dear...cm pun blm cash out lagi sbb masih tak cukup amount minimum..try ur best..sbb 1st be CM dapat masa follower ada 180 orang je.

    ReplyDelete
  2. LOL mujaa!
    samalah kita . dapat 50 sen je. apa kebendanya la hai =.=

    ReplyDelete
  3. @CIK MAY tu yang frust tu cm,, kite ni dah 500 lbey pun tk dapat agi be first,, skrg ni baru dapat for the first time,, :D

    ReplyDelete
  4. @makhluk gigibesi muja punye RM1.05 for months,, sakit ati amat,, uwaaa!!!

    ReplyDelete