aku yang confius. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 13, 2011

aku yang confius.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

like seriously,, aku tension giler,, kalau orang indon cakap,, aku tensi,, aku yang salah aku tau,,, semalam nangis,, hari ni nangis lagi,,, shh,, jangan bagitau orang lain,, aku called naniy,,, naniy,, i love you lah,, ko salu ade time aku perlukan teman berbicara,, walaupun ko dah merentas laut china selatan untuk belajar ekonomi kat unimas,,, kalau la kite dekat sentiasa kan nan?? boleh la kite gaduh n gosip n dengar crite cam dulu,,, T_T

yes,, aku tau,, cadangan ko suh aku amik wudhuk time aku tensi adalah cara paling baik.. maybe aku still tak kuat iman,,, terlupa aku Islaam sentiasa ade jalan penyelesaian kalau kite cari,,, tu lah kan masalahnya,, aku tidak mencari,, terima kasih kawan sebab menyedarkan aku yang dilanda badai kealpaan,,, aku sentiasa lupa,, sebab aku kan orang melayu,, betul kate DR. M melayu mudak lupa,,,

aku stress giler,,, nape lah yang dekat ini susah mesra,, yang mesra pulak jauh disana,, sorang di kl,,, sorang di sarawak,, aku yang salah,, menyisihkan diri daripada orang yang menyayangi,, aku tau,, aku sangat disayangi.. tapi kesensitifan melampau menjauhkan aku dari nikmat itu,, nikmat disayangi dan menyayangi jugak kan,,, aku pasrah,,,

bak kata peribahasa,, banyak orang banyak ragam,, tapi aku hanya boleh menerima orang yang baik ngan aku,,, npe la aku jadi camni,, aku kena la pandai menerima kritikan membina (not including orng yang cakapaku giler glamour sebab suka blogging,, itu mengutuk name nye,,,)...  laptop buat hal yang kemain lagi degil dye nak sembuh,, camne nak wat keje bertimbun tu,,??? bukak je mampus,, huh,, camne kalau tak sembuh gak time aku dah balik ipg?? can you imagine budak ipg yang tak de laptop??? dead,,

tu je untuk hari ni,, hari yang penuh tensi.
 

No comments:

Post a Comment