alamak,, bertukar dah dye,,,, uwaaa!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 27, 2011

alamak,, bertukar dah dye,,,, uwaaa!!!!!



ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

ala,,, frust ni korang tau tak,, sangat sangat amat frust,, uwaaaaaaa!!!! tak de la sampai nak nangis k,, dont worry,, malaysia tak kan banjir sebab air mata muja lagi setakat ni,, :D so,, nape muja frust ek??? ok,, tengok ni,,,


BE muja dah jadi ME,, muja pun tak tau la ape beza campaigns biasa dengan ME nih,, tapi yang pastinya,, dalam banyak-banyak,, BE la yang paling best sebab tak perlukan pengclick,, tape earning naik,, tak tau la betol ke tak,, huhuuuuu... please MR NUFFNANG,,, bagi BE untuk muja lagi k,, jangan lupa,, takkan la nak sia-siakan MR NUFFNANG punya ads site kat bawah header and sky scrapper tu,,, hehe

BE yang pertama kali muja ni kekal kat blog muja berapa lama ek,, emmm ok kire sekarang,, 27 tolak 8 berapa ek???? 19 hari!!!!! perghh,, lama la tu kot bagi blogger picisan dan kecilan macam muja ni,, walaupun baru dapat satu BE muja syukur sangat amat dah,,, dapat la increasekan earning muja sebanyak RM 5.70.. hehe,, tak pe MR NUFFNANG,, it is ok,, sikit-sikit,, lama-lama jadi bukit kan??? hehe,, MR NUFFNANG jangan lupa bagi BE lagi kat muja k,, saaaaaaaaayang awak :D

so,, persoalannya sekarang,,,

BILE MR NUFFNANG NAK BAGI BE BARU UNTUK MUJA????

harap-harap cepat la,,,, sebab lepas ni muja dah takleh update blog sampai lima entry sehari macam sekarang,, sedey,, sebabnya,, pasni muja nak terminate maxis broadband muja tu,, sebab muja nak jimat duit and,, memang perkhidmatan maxis dah tak best!!! huh,., lembab macam sipit bab1,,  MR NUFFNANG punye respond pada tickets yang muja send lagi best kot,,, geram tau bile bayar benda yang kite rase tak puas hati,,,, pasni muja akan gune je wifi ipg,, tak kisah la slow pun,, youtube takleh,, fb bleh lepas kul 5 pun,, i dont care dah,,, wekkk untuk maxis,,, jadi penterminatan maxis ni pun bukti muja nak kumpul ongkos nak beli laptop baru nih,, tolong ek MR NUFFNANG,, :D

TQ TO MR NUFFNANG AND HOPE TO RECEIVE BE AGAIN FROM YOU IN THE FUTURE :D

No comments:

Post a Comment