alhamdulillah,, kali ketiga menang ga!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 22, 2011

alhamdulillah,, kali ketiga menang ga!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

wah,, tak sia-sia muja online kat tengah-tengah malam ni,, kih3,, jeling je shoutbox.. muja nampak ni,,

NadyaBubble Tahniah ! Anda bertuah :) link
Nadya Bubble
cute banner to go to penganjur punye blog k :D

yang ni la hadiah yang muja menang,, :D
A shawl and a brooch - Sponsor : Eila Cuteness Shoppe



best kan?? kih3,,, alhamdulillah,, tak menyesal join ga banyak2,,, kih3.. makin banyak menang,, makin banyak lak muja punye semangat nak join ga ni,, :D
 

2 comments:

  1. thank you buat entry :D eh, yg hadiah tu, awk punya hadiah yg atas kpd gambar random.org, bukan hadiah yg awk post ni.

    ReplyDelete
  2. congrats.best la dpt adiah.berkat join GA byk2.rajin nya la kn join.hehehe

    ReplyDelete