andai manusia berpacaran dengan bukan manusia,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 30, 2011

andai manusia berpacaran dengan bukan manusia,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

aku actually dok tengok citer MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO kat 8tv ni sebenarnya,, tetiba terpikir,, macam mana la kalau betol manusia ni ada yang pacaran dengan bukan manusia,, pergh,, seram kot,, 

kalau yang versi kuno + tradisional sikit,, ingat tak citer JULA-JULI BINTANG TIGA dengan JULA-JULI BINTANG TUJUH??? tak tau???? o kemain,, time aku tulis GUMIHO,, terus ingat rubah,, pompuan hot,, baju putih,, hero pendek tak hensem,, sebut JULA-JULI terus tengok dinding macam dinding ada gambar aku,, ahaks!! hahaha,,, ok,, aku perintahkan korang yang tak tau gi you tube search JULA-JULI sekarang kalau tak nak kena piat,, done

berbalik cerita tadi,,, bayangkan apa yang akan berlaku k,,
  • kalau dua-dua ISLAM,, sorang nak balik hutan amazon sebab sedara-mara rubah kat sana,, sorang lagi nak balik kelantan,, sebab muja ada kat sini,, nak bakar lemang bagai,, ahaks!!!!
  • kalau sorang ISLAM sorang tak,,, contoh nye A jumpe dengan B yang non-muslim,, macam mana nak kawin,, cer citer,, lain la kalau yang ISLAM tu orang indon,, hek3
  • kalau sorang tu haiwan la kan,, dorang mana perlu nikah,, kenduri bagai,, yang manusia ni mesti dah ada banyak giler occasion before boleh jadi husband and wife kan,,
eh,, tibe-tibe je aku malas nak sambung,, daa.

DAPATKAN PEN DRIVE CUTE KAT SINI :D


 

1 comment: