apa masalah dye sebenarnya nih???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 31, 2011

apa masalah dye sebenarnya nih????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

alamak,,,, begini ek perasaannya bila tak menang ga,, haha,, ok,, -- > ayat orang desperate,, kih3,, tapi muja suka tau join and menang ga,, dah banyak dah ga muja menang,, takkanla muja je yang nak menang kan,, setakat ni muja dapat header, topup, shawl, brooch, keychain,,,, best kan????

actually joining events organised by bloggers ni bukan semata-mata nak hadiah je tau,, kalau bloggers join events just to get gifts,,,, so,,, tak de la bloggers join segments kan?? yela,, dah segments bukannya ada hadiah,, tak gitu??? sincerely,, we yang join ga ni bukannya tak de duit kan nak beli shawls, fridge magnets, keychains, those small small cute cute things,, tapi nape kitorang join jugak???

 it is actually the way we appreciate bloggers' efforts in organising things for us ok,,, it is the way to show our support to them,,, jangan la ada yang dok marah and tak puas hati dengan orang yang join events ni,, kalau dah awak tak suka baca blog yang banyak join events,, korang tekan je pangkah kat atas tu,, kan senang,, jangan la nak marah-marah or do ridiculous things just because blogger yang macam muja ni suka sangat amat join events,, paham???? it is our right to do what we want in our page a long as kita tak fitnah orang, tak buat dajal kat orang sebab itu perbuatan itu will SPREAD SINS,, bukan untuk bloggers itu semata-mata,

muja sebenarnya buat entry lepas muja baca satu blog ni,, dye yang cakap ada bloggers tulis entry pasal tak puas hati dengan bloggers yang suka join macam-macam events,, satu lagi,, join events ni jugak secara tidak sengaja,, dapat promote our blogs tau,,, so,, kite leh dapat traffic by joining those events,,, bukankah itu satu credit yang bagus untuk kita??? muja jugak mengaku muja dah mengumpul ramai followers melalui contests, segments, giveaways and other stuff yang bloggers anjurkan,, is that wrong?????

eeeeee!!! apa masalah dye sebenarnya????

1 comment:

  1. lantak deme la muja. kita wat ape yg kita suka.asalkan x sakitkan hati org sudaaa... ;)

    ReplyDelete