ape itu SAYS.MY??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

ape itu SAYS.MY???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ley la ley lar,,, meh bace benda ni,,, selain churpchurp ngan nuffnang,, ape lagi iklan yang kite boleh join????

 inilah jawapannye!!! SAYS.MY,,,

SAYS.MY laaa,, kih3,,, says.my ni lebey kepada iklan ala-ala churpchurp sebab kite boleh pilih ads mane yang kite nak iklankan,, contohnya

When Walter, the world's biggest Muppet fan, and friends Gary (Jason Segel) and Mary (Amy Adams) discover the nefarious plan of oilman Tex Richman (Chris Cooper) to raze the Muppet Theater, they help Kermit reunite the Muppets to stage The Greatest Muppet Telethon Ever and raise the $10 million needed to save the theater. In cinemas 8 December!

Hotlink is bringing you the world’s 1st People Powered Concert. Be among the first in the world to watch Yuna take on the virtual stage with her new single at the first ever People Powered Concert on December 14th 2011! It only takes 10,000 Hotlink numbers to unlock the concert, so book your seats now and recruit your friends!
CLICK GAMBAR :D

Watch how an action figure like Mat Tune successfully conducts a hilarious and at times, awkward interview with Salam Musik, Massacre Conspiracy, Reza Salleh and Ballad for Layla, for Rock the World Adrenaline 2011!
CLICK GAMBAR :D

syarat nak join SAYS.MY ni senang amat je,, just WAJIB ade facebook,, so,, non-blogger pun boleh join,,, tiada bayaran pun,, join je,, then share kat mane2,,, it will be an extra for you to have twitter too,,, invite orang gune email pun boleh,, best kan???

selagi ada program yang iklankan product ni,,, kite join je,, best!!!! dapat duit dengan menaip je,, jom join SAYS.MY dapat gak wat duit poket,, hehe...
ps- Jangan target wat duit kahwin sudah,, hek3,, lambat la korang kahwin gamaknye

update cikit hek3:

miss nurfatin izzati tanye muja camne kite dapat bayaran,, melalu check ke dorang bank in..
so,, jawapannya,, dorang akan bank in,, so,, before join,, bukak account dlu k,, selamat berjaya :D
 

6 comments:

  1. terima kasih...nanti kita mencuba

    ReplyDelete
  2. @Kancil 8349 jangan lupe join k,, best,, macam churp2,, cepat je naik earning :D

    ReplyDelete
  3. cm bez je.,tp churp2 kite xseberape lg., :)

    ReplyDelete
  4. NAK TNYER,,KALAU NAK CASHOUT PIHAK SAYS HANTAR CEK KE RUMAH @ KENE BUAT ACC.BANK??INBOX SYA DEKAT SHOUTBOX YEE..:)MASEHH..NNT KALAU XPHM SYA TANYA LAGI..HEHE

    ReplyDelete
  5. @NURFATIN IZZATI setelah investigation dibuat,, muja dah dapt tau,, says.my gune system bank in,, tak dapat check.. :D

    ReplyDelete
  6. ekah dah join says.my sudahpun 4 bulan.

    jom tekan ekah punyer

    -http://says.my/ekah/mattune-video-interview-baby
    -http://says.my/ekah/maxis-hotlink-yuna

    ReplyDelete