ape masalahnye dengan lady boss??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 16, 2011

ape masalahnye dengan lady boss???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

sekarang ni aku dok tengah menonton menengok and menjeling astro ria ni,,, tajuk dye XY,, XY ni chromosomes for male,,, n the topic for tonight is 
LADY BOSS,,, ade ferhad, fahrin, and others,, kind of best la jugak rancangan ni,,,


persoalannya.....
APE MASALAHNYA DENGAN LADY BOSS NI???


aku heran la,, memang kena ade ke topik ni??? ape bezanya,,, ish,,,
pelik sangat ke,, dah dye dah ade qualified education level,,, berwibawa,, bagai,, so what???
kalau dorang tak layak,, mesti dorang will not be elected as a BOSS from the start kan?

tapi tu la kan,,, kalau ade pilihan,,, nak pilih bos lelaki,, kenapa??? haa,, itulah soalannya,,,
adakah kerana pekerja suka sebab boleh goyang kaki je kat tempat keje?
adakah sebab pekerja suke bos tu hensem?


aku wanita,, and aku pun bercita-cita gak nak jadi boss,, hehe,, bleh ke?? 
ape lak kate korang,,, korang suke lady boss ke,, gentleman boss???

ps-gambar sumber google
 

4 comments:

  1. since i'm a girl kan, of course la suke lady boss. guys, watch out. haha

    ReplyDelete
  2. xksh pn janji dia leh wat keje & pandai manage.ktorg prnh ade lady boss yg power tp last2 dia berenti gk.dpt boss lelaki baru tapi sayur lak tu.aiyaa...

    ReplyDelete
  3. @storyteller muja bleh trime je kot mana2 jantina pun,, asalkan tak menyakitkan hati,, hehe

    ReplyDelete