follower muja yang ke 500!!! tq dear!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 13, 2011

follower muja yang ke 500!!! tq dear!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye,,, untuk hari ni,, aku nak tunaikan janji lagi,, yes,, suke tak??? follower yang bertuah ni mesti suka sebab i am promoting her blog kan? hehe,, ok hari tu muja banyak post kat group blogger muja nak review blog follower ke 500 muja nih,, sory yunk sebab lambat,, laptop muja wat hal,, bukak kejap hitam,, bukak kejap hitam,, i dont know what is its problem,, tapi,, janji tetap janji,, 

fyi,, muja kat cyber cafe nih,, sambil tunggu laptop yang tunggu nak lempar kat laut,, seriously,, muja akan usaha sendiri cari duit nak beli laptop baru,,, chaiyok!!!!!

ok,, inilah follower bertuah muja,, follower ke 500!!!

DUNIA SI KECIL MIRMO,,, << click k,,
(cute kan name dye???)

click tau,, muja tak reti nak print screen dye punye banner gune pc kat cc ni hah,,hehe... nak copy lak tak bleh,,, sorry nok...

muja cari mirmo punye link blog kat shoutbox tau,,, sbab mirmo tak letak dye punye link kat profile,, mirmo letak link blog nanti k,, senang ckit,, hehe,,, nasib baik muja ingat pernah bace name mirmo kat shoutbox,, so,, muja pun tekan la next kat shoutmix tu.. and fortunately jumpe,, hehe...

lastly,, tq kat mirmo sebab sudi follow blog muja yang tak seberapa nih,, hehe,,, muja follow mirmo jugak,, sebab mirmo cute and blog mirmo cute and penulisan mirmo pun cute,, :D

ps- muja harap mirmo suke entry khas muja untuk mirmo ini :D
 

1 comment:

  1. Wahhhh!! suka2.. so sori lmbt ckit respon.. huhukk.. nway,tengs ya cik muja.. nice to meet u.. walawehhh... heheee.. :)

    ReplyDelete