awek kelate's first experience,,,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

awek kelate's first experience,,,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols!!!! muja  excited nih nak citer nih,, harap korang sanggup la bace muja bebel2 dalam entry ni sebab muja tulis dengan keexcitedan yang melampau,, kih3,,, sebenarnya,, for the first time,, i went to WAKAF CHE YEH last to days,, i went there at night la sebab kat sane night market,, gi kul 10 malam sampai umah kul 1.30 pagi.. ok tak?? nampak tak betapa excitednya muja bershopping sakan kat sana???

first2 sampai dah beli eskrem untuk supply energy,, yelah,, kite nak jalan jauh ni,, merantau dalam longgokan kedai,, eh,, barisan kedai kot sounds better,, hek3

muja dengan ani,, sebenarnya kak ani,, tapi dah biasa gune ani dari kecik,, so,, hope i am forgiven k,, i love la cousin,, sporting!!! kalau ani tak dok gak,, tok sero doh ore g wakaf che yeh,, dok oyak sajo jah la kito nih ore kelate,, :(

benda-benda ni la buat muja rambang mata,, ish!!! see the colouful head gears??? omei!!! which one to choose nih??? nasib baik la muja tak pakai tudung segera nih,, hek3

nila inner shawl yang muja beli,, kelabu punye,,, ntah pape dok tayang benda tu kan?? hahaha

cute la dolls tu,, nak beli satu,, tapi,, see the plastic bags on my hand?? it is too many already,, kena save,, sebab tak keje lagi,, huhuuu

tempat ni memang beruntung sebab muja singgah kedai dye,, 3 helai terus shawl muja beli,, t muja upload k,, interesting ones,, kih3

candid time,, yang mana nak beli nih?????? >> stressed out!

see the price stated?? RM10 for all designs,,!!! uwaaa!!! nak semua bleh tak???

ni la picture paling muja over ever,, pfft,, tapi nak upload jugak,, pe kisah,, blog muja kan,, ade ke yang bace,, tu la salah satu shawl yang muja beli,, cantik tak ??? baik cakap cantik,, kalau tak,, muja bom!! muahahaha!!!

peerrgh!!! kasut kemain kelautannya!!! kat kanan sekali tu abe joe,, hubby ani,, hensem tak,, askar tu,, jangan main2,, kih3

model kasut tak berbayar,, anyone wants us to promote your products,, lei la,, lei laa..

kami giler lensa!!!

sincerely,, thanks sangat kat kak ani ngan abe joe sebab bawak muja datang sini,, muja first time nih sampai tempat femes nih,, mukmin pun dah perli,, cakap dye orang kl pun dah sampai sana,, kite ore klate tak gi lagi,, huh,, jaga ko mukmin!!!! abe joe ngan ani memang sporting sangat,,,!!! tq sangat!!!

 

2 comments: