baik tak payah pergi! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 31, 2011

baik tak payah pergi!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

susah je aku gi kedai,, ingatkan barang tu dah ada,, rupanya tak de,, terus kena tunggu order dulu,, alahai,, malasnya la nak pergi lagi kedai tu esok,,, tapi kalau tak gi amik esok,, bile lagi kan??? dah lusa dah nak balik ipg,, BALIK IPG???? o mei!!!!! seriously,, satu keje pun aku tak buat,, huh,, padan muka aku,, niat lagi la nak tunjuk mogok,, padahal aku yang terima padah,, kuang3

ish,, blik ipg ni memang aku kena kurus,, kalau aku tak kurus jugak,, aku pelangkung kepala aku,, barulah aku tau,, sape suruh makn banyak sangat???? padanla ngan muka aku,, weh!!! aku tak nak gemuk weh!!! susah nanti nak shopping!!! eh,, ada kaitan ke?? ada tau!!! bila aku dah gemuk,, mesti susah giler weh aku nak jalan bagai,,, uwaaaaaaa!!!!! ok,, determined,, 2 weeks lose 1kg,, ok??? sikit sangat ek??? helo,,,, fatin liyana cakap tu la penurunan berat badan yang betol ok.. ingat 1kg in 2 weeks!!!! no anorexia allowed here!!!

ok,, dah ni nak masuk tahun baru ni,, macam mana ni??? satu benda pasal tesl ni aku tak tau lagi nih??? bulan 6 ni nak jawab pe dalam exam ni???? uwaaaaaaaa!!!!!
 

No comments:

Post a Comment