barang online dah sampai,,,!!! syok weh!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 10, 2011

barang online dah sampai,,,!!! syok weh!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

yes,,,, aku hepy la beli barang ngan blogshop ni,, :D << sengih hepy..
layanan dengan customers aku bagi A,,, 
account bank sume dye ade,,, bagi A lagi,,
 barang cantik,,, aku bagi A,,, 
barang murah aku bagi A...
gune pos laju and free delivery aku bagi A,,,

so,,, aku dah bagi five star kat KAK FARINI,,, best!!! cer tengok baju aku beli nih,, aku tak copy tau,, aku amik gambar sendiri nih sebab excited,, kih3

tengok kat dinding tu?? tu la kaedah adik aku gune time mula2 belaja solat,, biar rosak dinding asalkan ilmu dapat,, hehe,, baju ni aku bagi kat hana, adik bongsu aku,, daripada blouse,, dye jadikan gaun,, ok la tu kan???

ni la baju aku,, cantik kan?? aku suke warna merah,, ade tempat letak belt,, tapi,, aku tak suke sangat belt,, i like it the way it is jer,,, :D

ni huda punye,,, cantik kan?? aku macam nak mungkir janji je,, jadikan aku punye,, hahaha

ni lagi satu baju aku,, oh yes,, i am a pink maniac!!!

so,, ape tunggu lagi,, jom terjah GORJES BUT CHEAP DRESS << click3,,

sume baju yang aku beli tu harga dye RM15,,, sebab aku beli 4 aku dapat free postage,, jadi for this time aku habiskan RM60

dulu pn dah pernah beli ngan kak farini,,,, dapat RM50 for 4 pieces + free postage,, not bad kan???

ps-kak farini tak mintak pun promote,, tapi nak promote jugak sebab muja berpuas hati,, :D

 

4 comments:

  1. muja, nanti nk tgk gmbr hana pakai bju tu. haha

    ReplyDelete
  2. @ZYASH yer,, beli la kat situ kalau nak baju murah n cantik,, pandai pilih,, mesti puas hati :D

    ReplyDelete
  3. dik,akak baru online..baru blik lima lgkawi:)hepi sgt dpt customer cam muja:)love u lah:)tqvm pomote blog akak:)

    ReplyDelete