bertukar feed dengan KAK IMIE FATIMA,, tq akak!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 29, 2011

bertukar feed dengan KAK IMIE FATIMA,, tq akak!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols!!!!! korang yang salu singgah blog muja perasan tak perubahan kat blog muja nih??? tak perasan?? merajuk laaaaaaaaaa!!! uwaaaaaaaa!!!! ok2,, kalau tak tau,, muja bagitau k,, muja dah letak feed..


btw,, muja nak berterima kasih sangat-sangat kat AKAK IMIE FATIMA sebab sudi letakkan feed blog muja kat blog dye,, thanks akak!! :D

! twenty2december.. other piece of me !
click header pink berbunga ni tau!! :D

inilah perubahan yang dah berlaku kat blog muja,, muja suke benda ni sebab senang nak view,, :D
ok,, ni bukti muja dah letak,, hehehe,,

yang wat muja lagi terharu sebabnya,,, follower AKAK IMIE FATIMA ni dah seribu++,, followers muja baru je 600++,, and still AKAK IMIE FATIMA sudi bertukar feed dengan muja,, muja yang newbie dan blog muja yang sangat picisan ini,, tq sangat!! :D

muja ngan AKAK IMIE FATIMA akan try letak feed kitorang ni selama 2 bulan,, harap-harap,, collaboration kite ni membuahkan hasil ye kak,, :D
 

2 comments:

  1. tq muja review blog humble akak.. malu ni ..blog simple2 aje..insyaallah collaboration kita ada hasilnya =D

    ReplyDelete