biarpun penyertaan dalam contest ke,, segment ke,, ga ke,, tidak diterima.. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 09, 2011

biarpun penyertaan dalam contest ke,, segment ke,, ga ke,, tidak diterima..

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

helo!!! letey berpeluh pella doh ni,, dok join macam-macam yang bloggers dok buat,, hehe,,
segmen la.. ga laa (yang ni pebret).. contest la,, 
tired,, exhausted.. fatique,,, all combined,, wah,, kalah masuk marathon lak aku nih,,,
ok,,, untuk entry ni,, muja just nak mintak sejuta jutaan beribu ribanan maaf bile muja tak letak banner blog event yang muja join kat sidebar,, yes,, i am not following one of the rules kan??

sebenarnya,, blog muja ni,, ade widget follower, bloglist,,, shoutmix.. dengan yang peepers are peeping tu,,
dah ringan dah rasanye,, tapi,, daripada berat blog ringan dah jadi berat dah ni,, cer jeling kat sidebar muja kat kiri tus,, berderet kan banner,, hehe,, ,, bukan nak salahkan rule tu,, tapi,,, errmmm,, sorry,, muja dah join lebey 20 event,, kalau letak 20 banner,, korang bayangkan lah k,, muja nak view blog sendiri pun tersemput-semput,, i dont like it truely,, : (

kat sini jugak muja nak gitau,, kalau penyertaan tak diterima sebab ni pun,, tak pelah,, muja redha je,, sebab at least kalau muja join... muja dah boleh promote korang punye event tu,,, dont worry k,, no hard feeling,, muja promote freely jer... tak mintak bayaran pun k,, :D

tapi,, tlong jangan bagitau muja yang penyertaan ditolak,, takut-takut muja nangis,, 
muahahahaha!!!

sorry k buat bloggers yang terlibat,, sekian untuk entry ni :D
 

2 comments: