blog ke 100 dalam mister linky muja,, muahahahaha!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 10, 2011

blog ke 100 dalam mister linky muja,, muahahahaha!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

salu muja tolong promote follower je kan,, salu muja pilih follower yang no dye cantik - cantik jela,, sorry takleh nak buat untuk semua follower tercayang sume keh,,, tapi untuk entry ini,, muja nak promote blog ke 100 yang masuk dalam mister linky muja,, errr,, bleh je kan,, pernah tak orang lain buat?? kih3,, tak kire!!! muja nak buat jugak,, kih3

! ❀ ERAH empunya story ❀ !
click banner to go to her nice looking blog :D

yang pasti,,, muja suke penulisan erah,, ade gak widget pasal waktu solat zon 5 di sarawak,, setiap entry ade bismillahirahmaanirrahim,, best kan??? erah cam jujur je dalam penulisan dye,, everall,, muja suke sangat blog erah :D

ps-kalaulah sume yang masuk dalam linky tu automatically jadi follower kan bagus,, ade cara nak wat camtu tak,,, ?? :D

 

5 comments:

  1. Kalau 101 pun cantik jugak..hehe, tak nak promote ker??

    ReplyDelete
  2. @ZYASH alamak,, nanti yang 102 pun cakap no dye cantik,, hehe,,

    ReplyDelete
  3. thankz dear....baik dia tau...sudi buat entry utk kita...syg dia la...heheheh

    ReplyDelete
  4. dear...
    sis. share kat page sis k...heheh

    ReplyDelete
  5. @❀ ERAH ❀ no hal r,, my pleasure,, jengah la selalu k :D

    ReplyDelete