MUJA TUNAIKAN JANJI-blog kedua yang support muja,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 20, 2011

MUJA TUNAIKAN JANJI-blog kedua yang support muja,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

meh,, muja nak promote blogger yang support muja,, hek3,, kan muja ade janji kalau ade yang join benda-benda yang ada kata ENTRY INI daripada blog muja,, muja nak review kan,,, :D

e-lyanalove&lifestory
click banner to go to her cute blog :D

hari ni muja nak promote blog E-LYANA,,, meh bace,, muja baru je kenal dengan E-LYANA,, yes,, E-LYANA ni saaaaaaaangat la tak sombong,, peramah,, cer tengok nih,,,

e-lyana hai,muja,harap muja dah follow blog lyana ek:D

e-lyana sory muja, kotak followers buat hal:( sory ekkkkk

lembut je kan E-LYANA tegur and cakap kan,,, best je,, muja actually suke sangat kalau girls gune name,, cam muja la jugak,, macam sweet kan,, tapi muja ni ada double personality,,, kadang-kadang muja,, yang banyak aku la,, hahaha
jangan lupe follow blog E-LYANA k,, confirm tak menyesal,, hek3,, muja penat-penat tulis,, promote,, kena view tau blog E-LYANA,,
 

3 comments:

  1. ya Allah, huhuhu, mekaseh muja, lyana pown xtau nak ckap apa, huhhuhu
    lyana saja jew join benda 2:p
    xsangka plak dpat kena promote,hehehehe
    thanx ya:D

    ReplyDelete