blog sape lak jad mangsa promote aku nih??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 15, 2011

blog sape lak jad mangsa promote aku nih???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols,.,, hari ni aku nak promote satu blog special,,, 
kenapa ia special sebab blogger ini adelah adik aku,,, kuang3...

❤(◡‿◡✿)❤:::❤(。◕‿◕。)❤
ni banner blog dye,, dye nih bab mengedit gambar memang dye suke,, tapi dye gune picnic.com jer.. adobe susah la,, complicated sikit..

ni gambar kitorang yang edited version,, gambar ori nye tak cantik sangat sebab bedak aku tebal sangat,, sampai tak nampak hidungn ngan tahi lalat aku tush,, lepas dah edit baru nampak sikit hidung comel aku tus,, kih3,,,,

korang mesti nak follow blog adik aku kan,,, name dye???
check it out sendiri k,,, CLICK SINI
 

4 comments: