blogger dan politik,, tengok tv3 sekarang!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

blogger dan politik,, tengok tv3 sekarang!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

nape kena ade blogger anti parti ni,, anti parti itu,,
y dont kite jadi blogger yang pro parti ni,, dan pro parti tu je,, y dont blogger pro parti tu ni tu just cakap kebaikan parti yang dorang sokong tu tanpa kritik and kutuk parti saingan,, kan ke lebey bagus baik and efektif begitu????

sekarang ade rancangan kat tv3,, cakap pasal blogger dan parti,, bloggers yang membuka aib orang yakni orang politik ni akan ditanya di akhirat,,, penulisan yang memecahbelahkan orang ISLAM,, tak takut ke penulisan buat kita masuk neraka??? kite dah kemain jaga solat, aurat, puasa,, tetiba sebab penulisan kite terheret ke neraka.. tak takut ke???

tak perlu weh,, moh la kite jage name kite sebagai blogger,, jangan lagi bloggers disebut dalam tv sebagai pihak yang membuka aib,, muja yang blogger bukan politik ni pun terasa jugak tau,,, uwaaaa!!!!!
 

2 comments: