MUJA TUNAIKAN JANJI- blogger keempat yang support muja,, jom terjah!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 21, 2011

MUJA TUNAIKAN JANJI- blogger keempat yang support muja,, jom terjah!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

sorry sangat buat KAK NASHA sebab muja tak leh nak copy your header,, tapi buat pengetahuan korang,, muja rase header KAK NASHA sangat cute,, korang tak caye??? cer CLICK HERE,,

KAK NASHA ni jugak adalah GENG FIQRa,... eh2,, muja pun,, kih3,, so,, muja harap kalau ade GENG FIGRA yang terbace entry ni,, jom kite gi terjah and follow blog KAK NASHA sebab kite kan geng,,, kih3,,,

muja harap KAK NASHA terus support my blogging career,, muja jugak harap KAK NASHA akan terus berblog,,, sebab blog ni adalah suara hati rakyat gak,, same cam orang dulu-dulu yang gune kertas,, tapi kite gune laptop,, orang dulu guna surat khabar,, kite gune blogger.com,, tu je bezanya,,, :D

kalau korang support my blogging career,, tolong CLICK HERE for the best video clip ever from a new band,,, hot chelle rae,, :D
 

2 comments:

  1. selamat menunaikan janji...akak pon nak BW tapi BB lambat beno...

    ReplyDelete