bolywood dulu dan sekarang,,, :( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 10, 2011

bolywood dulu dan sekarang,,, :(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

  • dulu pelakon bolywood tutup 'aurat' sekarang,, bukanlah aurat macam kite-kite ni,, tapi sekarang,, bikini pun ok.. refer bipasha basu,,, tak nak tengok,, jangan tengok!!! boys alert pleeze!!!
  • dulu pelakon bolywood kena gelap2 cikit,, kena 'jantan'.. sekarang,, putih melepak macam pompuan je manjang.. geli aku tengok.,, aku boleh tengok citer korea... tapi,,, change the skin bleh tak???
  • dulu citer bolywood banyak lawan-lawan,, perghh,, ternganga aku tengok dorang,, kena pukul ke.. tembak ker,, tok degih (terjejas) dalam bhso klate,,
  • dulu citer bolywood mementingkan kekeluargaan,, cer tgk citer dil kya kare,, best kan,, nampak bahagia,, happy je.. sekarang,, COUPLE IS EVERYTHING.
  • dulu citer bolywood mementingkan persahabatan.. refer citer kuch kuch hota hai.. sekarang CINTA LAKI NGAN POMPUAN IS THE MOST IMPORTANT THING.
  • dulu pelakon wanita bolywood tak kisah kalau body macam tong dram,, asalkan boleh berlakon sampai keluar air mata,, sekarang,,,?? sume nak jadi anorexia sume,, dalam setaun kareena kapoor hilang 12kg,, can you imagine?? she is already hot before ok!!! 
boleh tak bolywood back to normal,, i miss the real bolywood so much,, T_T

 

No comments:

Post a Comment