butang send korang ok tak??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 31, 2011

butang send korang ok tak???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

eeeeeeeeeee!!!! benci giler aku,, korang tau tak??? blog aku kan dah ada butang send sekarang,, kemainla aku google nak letak butang send yang degil tak nak muncul kat blog aku nih,, dulu diye ok,, sekarang dye dah start K O,, urrghhh!!! geram giler aku,, dah lama tak share entries aku kat blogging group and i really miss it!!!!

korang punye send button ok tak??? ada tak yang tau penyebab dye keluar 'we encountered following error bla bla bla,, ' geram tau tak????? kan butang send tu aku letak nak mudahkan aku untuk share entries aku tu,, tetiba wat hal plak!!!! alaaaaaaaaaaaaaa... geram giler aku!!!

TOLOOOOOOOOOOONG!!!!!!! kalau korang tau penyebab dan cara nak baiki error,, gitau muja k,, :D
 

3 comments:

  1. tak dapek nak nolong..sbb tak pakai butang send pun.

    ReplyDelete
  2. akak pun tak tahula sayang..cuba tanya lyssa..dia tahu bab2 edit nie..

    ReplyDelete
  3. same lah kak muja..x tau sbb x guna..hihi

    ReplyDelete