Cabaran 30 Hari : A letter to someone who has hurt you recently (13th day) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 13, 2011

Cabaran 30 Hari : A letter to someone who has hurt you recently (13th day)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
ps- before this i wrote this letter,, but when i saw the title for the 13th day,, i just copy and paste,, tak pe kan,, hehe

people around me say that i am a very sensitive girl,, yeah,, i admit it because it is the truth,, so what??? kalau people nak jadi kawan aku tlong la terima aku seadanya,,, lagipun,, kesensitifan aku tak buat aku meninggalkan kawan aku yang wat aku sakit hati or terasa hati setakat ni,, aku simpan je,, lepas tu aku kawan cam biasa,, sampai satu tahap,,, aku dah tak tau nak differentiate yang mana satu nak terasa dengan tak terasa,, sebab mesti ade orang cakap.. 

'eleh,, yang tu pun nak terasa' @ 'mung ni sensitif sangat laa' @ 'biasa la tu' @ 'dye gurau jela'

dah tu yang macam mana baru aku boleh terasa hatie??? ok,, aku nak fokus kat kawan aku sorang ni,, aku tak gitau la name kan,, kalau ko bace entry ni n ko terasa,, insya Allah betol la entry ni aku tujukan dekat ko,,, aku bukan wat entry ni untuk putuskan persahabatan kite,, tapi,, aku wat entry ni supaya ko boleh berhati-hati sikit time cakap ngan aku.. yes,, it is hard rite to be my fren? so,, you can choose to be my fren or not even i love you so much,, trust me,, sebenarnya aku memang pendendam,, dah banyak sejarah AKU TAK KAWAN DAH ngan kawan aku bile dye berterusan wat aku terasa hati,, wat aku nangis,, wat kau rase terhina,, wat aku rasa rendah diri,, wat aku rasa tak de keyakinan diri,,, aku minta maaf sebab aku memang sensitif.

aku harap ko baca ni!!! weh,, aku terasa sangat weh ngan ko,, bile ko dengan aku ko baik,, ko layan aku cam orang yang penting except the part ko tengking-tengking aku depan kawan-kawan ko,, ko wat aku rasa istimewa except the part ko wat aku macam tak tau apa-apa dalam hidup,, bile ko dengan aku,, aku rasa terjaga,, yes!!! macam terlindung,, tapi,, bile ko jumpe aku depan kawan-kawan ko,, ko wat cam tak wujud,, aku tegur ko weh,, ko wat muka yang saying

 'who are you? i dont know you. please go away'
 AKU PAHAM BAHASA MUKA KO YANG OBVIOUS GLER ITU,,, HARAP MAKLUM.

ko jangan ingat aku tak perasan weh,, aku perasan,, yeah,, ko boleh cakap sekali lagi yang aku ni tak rasional,, aku pikey bukan-bukan,, tapi,, itulah pikiran aku sekarang,, you dont regard me as your fren but somebody to spend the time with when your frens are away from you,,, aku tau weh!!!! aku ni sape la kan,, kawan yang pelik,, yang ntah pape,, yang buat keje serba tak kena,, yang ko boleh tengking sesuka hati perut limpa ko kan,,,, ok,, ko bleh teruskan jika ko menunggu saat2 aku MEMANG TAK NAK KAWANG NGAN KO,,, or,, should i say,, memang ko tunggu pun??? 

JAWAB R WEH!! AKU NAK TAU!!!

 

No comments:

Post a Comment