Cabaran 30 Hari : Nicknames you have; why do you have them (19th day) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 19, 2011

Cabaran 30 Hari : Nicknames you have; why do you have them (19th day)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

the title for today is very interesting,, hehe

kak
  • this nickname was given to me because i am the eldest of my siblings,,, my family members call me kak,,, :D

mujahidah
  • time sekolah rendah my friends called me with my full name, mujahidah. gud kan?? panjang kemain name,, tapi it is better actually as it represents a gud meaning, the lady warrior,, :D

muja
  • when i studied in faris petra, my dorm mate gave me this name to shorten my name,, kind of weird but,, ok laa,,

potek
  • aiman, my ex school mate yang gune name ni,, kind of buruk name ni,, tak suke langsum!! because i have a mole under my nose,,, hehe

hida92
  • my kolony nick name,, but i dont use it pun,, name je daftar kolony,,, gunenye tidak,,

princess arorae
  • my yahoo chat nickname,, hehe,, lame n tahapapa kan??? suke gua la nick name gua,, :D
mujagirl92
  • nickname kat kampungchat,, tapi lepas dah kenal mukmin,, dah jarang amat masuk kc.. kc dah tak best,, lucah je banyak,, menyampah aku,,,

puteri
  • bile kawan-kawan kat yahoo translate princess tadi,, dorang pun panggil la puteri,, kih3

 

4 comments: