Cabaran 30 Hari : What makes you different from everyone else (22nd day) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 22, 2011

Cabaran 30 Hari : What makes you different from everyone else (22nd day)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
  • mestila sebab saya ada tahi lalat bawah hidung atas bibir,, haha,, memang mudah la orang nak cam saya ni,, dari 200m pun dah dapat detect kedatangan saya,, kih3
  • saya sorang perempuan yang sore dye kuat sangat,, alhamdulillah,, sebab sore ni la saya berjaya dalam interview nak masuk ipg kan,, kih3
  • saya sorang yang sangat amat sungguh sekali setia,, please do not try at home,, contohnye,, bile saya suke handphone sony ericson c510,, saya sukekannya sampai sekarang walaupun ia dah kuno,, kih3
  • satu lagi wat saya different,, sebab saya sorang je suke MUKMIN YANG BUSUK itu,, 
sekian terima kasih :D

 

1 comment: