cara hilangkan word verification - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 24, 2011

cara hilangkan word verification

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

tak tau la entry keberapa,, tapi muja nak wat jugak sebab muja nak orang yang baca entry ni apply kat blog dorang so that ramai orang akan rasa nak manjang comment blog dorang,, nak tak??? di sini muja nak gitau,, ade satu benda ni,, bleh buat kite yang nak comment terus hilang minat nak menjenguk blog tersebut,,

yes,,, salah satu benda yang akan wat orang nak comment blog kite adalah apabila proses mengomen adalah saaaaaaaaaaaaangat senang,, betol tak?? so,, salah satu cara nak menyenangkan proses mengomen,,, kenala buang WORD VERIFICATION,,, memang muja akui,, kalau dalam proses mengomen,, muja nampak benda ni,, muja terus rase tak de mud dan menyumpah seranah dalam hati,, berdosa tau,, bleh kan korang enable benda ni so that muja tak wat dosa tanpa sengaja,,, :D

bagaimana caranya??? meh muja ajar,, hehe

  • gi ke DASHBOARD
  • click SETTINGS
  • then pilih COMMENTS<< tulisan kecik bawah settings
  • scroll down ke bawah dan cari SHOW WORDS VERIFICATION FOR COMMENTS?..
  • tickkan NO..
  • then scroll down further,, jmpe SAVE SETTING?? click it

No comments:

Post a Comment