cara tau bile churp2 tamat tempoh. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 20, 2011

cara tau bile churp2 tamat tempoh.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ok,, hari tu muja ade hantar inquiry kat churp2,, muja just nak tau camne nak tau iklan churp2 dah tamat tempoh,, and muja nak share ngan korang,, harap ini membantu sebab muja tak nak la kan kite asyik dok share iklan yang dah tamat tempoh,, rugi ruang,, and orang click pun tak dapat earning,, bace k

Here is the response made to your ticket.  Please do not reply to this email directly, use the link above
to reply.

Hi Nurmujahidah, 

Thanks for writing to our help desk. 

Regarding your concern, campaigns available to be shared will be shown on the dashboard tab. If you do not see them, it means the campaign has either ended or reached it's advertising quota. 

Worry not as we have many running campaigns in the dashboard. Feel free to share them to all your friends, or just keep sharing the same ones because every unique click counts! ;)

Have a nice day and Happy Churping! 

Cheers, 
May Ying, Ong
Churp Churp Community Executive

so,,, kalau ads tu dah tak de kat dashboard,,, korang bleh la buang ads kat blog korang tu,, jangan lupe get updated sentiasa for newest and latest ads kalau korang tak nak rugi k 

happy blogging,, kalau korang hargai perkongsian ni,, tolong CLICK HERE k,, tq a lot,, really appreciat your one second :D
 

2 comments:

  1. oo... baru tau...wah nampaknya terpaksa ler buang iklan churp2 yang dulu2 punya...

    ReplyDelete
  2. tp kan kadang2 len jdnya.mle2 kte dh ltak iklan A.tgk kat dashboard dh tkde.kite buang la dr blog ke apa.tup2 bkk blik dashboard beberapa hri lepas tu,iklan A tu ada balik.png2

    ReplyDelete