dapat header cute day meyo!!! T___T terharu bangat deh,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 19, 2011

dapat header cute day meyo!!! T___T terharu bangat deh,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

wah,, excited nih,, kih3,,, muja nak gembar-gembur kan pasal muja dapat header pink cute mute dari meyo,, hehe,, ni sebab muja menang ga dari meyo hari tu,, nak tengok tak header blog meyo,, 

I am ordinary girl
click header tu to go to meyo's blog :D

cute kan?? kih3,,,
yang ni plak header yang muja menang,,, hehe
cute bangat deh,,,!!! muja cilok gambar blogger muslimah tu dari fizgrapphic,,, cantik kan?? hehe

tq sangat kat meyo!!! :D
 

2 comments:

  1. sama sama kaka muja ^^ tak cantik mana pun meyo buat haa . .. but next time i will do the best for you kak muja ^^

    ReplyDelete
  2. tkde spe2 ke nk buat header for me???hehehe...but,comel la header tu

    ReplyDelete