dapat RM0.30 setiap click,, churp2 RM0.20 kan??? mana lagi untung?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 10, 2011

dapat RM0.30 setiap click,, churp2 RM0.20 kan??? mana lagi untung??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ape benda nih??? cer click,, dapat RM0.30,,, lagi untung kan??? churp2 dapat berapa??? 
RM0.20-RM0.40 kan???

kat blin.gd,,, dapat RM0.30 tau!!!!!
benda ni setau muja tak de dapat earning kalau muja invite pun,, tapi,, muja nak kongsi ngan korang tanpa segan silu,,, yes,,, korang kena join,,, walaupun iklan tak sebanyak churp2 dengan says.my,,, tapi,, harga dye ternyata lebih banyak,, so,, korang mesti join,,

iklan yang muja dapat setakat ni antaranya yang INI << CLICK PLEASE
muja memang tak kenal band ni,, korang mesti curious kan?? gambar tu cool kan,, click tau,, :D

yang kedua pasal yang INI<< CLICK PLEASE
yang ni pulak pasal product baru spritzer,, best gak benda nih,, ben ashaari pun pernah tolong advertise,, dye dah dapat dah satu,, korang tak nk ke   :D

yang ketiga yang INI<< CLICK PLEASE

peminat search memang kena click n view yang ni sebab konsert ni memang hot!! :D

korang tak de blog pun tak pe,, boleh share kat facebook je,, tapi,, korang kena ade twitter,, muja pun tak pasti wajib ke tak,, tapi,, salunya,, muja kena sign in using twitter,, good luck!!! :D

No comments:

Post a Comment