Lagu Di Mujadafewa: Seandainya Masih Ada Cinta oleh Dayang Nurfaizah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 23, 2011

Lagu Di Mujadafewa: Seandainya Masih Ada Cinta oleh Dayang Nurfaizah

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

eh, mula-mula muja ada buat sequel kehidupan muja kan tiap tahun ade je. tapi untuk versi yang darjah 4 ni, muja baru la nak kongsi pengalaman masuk BINTANG KECIL kat sekolah dulu. seriously, tak setinggi mana pun. boleh gi takat peringkat daerah jer. then kalah. hehee.

tapi yang muja sukanya time join bintang kecil time ni adalah pengalaman muja first time di make-up. dengan rambut yang disanggul tinggi kemain. pastu, omei. malu gile kot tengok gambar time tu. so, korang takleh tengok,. muahahahaha!!!!

time peringkat zon lagi la malu,. buat kat sekolah sendiri. pastu classmates dok sorak-sorak bagai. omei!!!! sakit hatiku. jom layan lagu SEANDAINYA MASIH ADA CINTA nyanyian Dayang Nurfaizah. eh, nama adik muja la pulak. :P

Lirik Lagu
SEANDAINYA MASIH ADA CINTA 
oleh DAYANG NURFAIZAH

usah kau berpura 
di sebalik kata
kerana ku tahu 
siapa diriku

tak perlu merayu
dengan pujukanmu
biarkanlah saja
semuanya pergi

cukuplah sekali kau menghiris hati
menghancurkan kasih yang lama terbina
seandainya masih ada cinta lagi
lupakan oh sayang hasrat dan perasaanmu

rindu nan membara
menyala dan membelai jiwa
tiada berteman 
sepinya berpanjangan

resah dan gelora
menjadi sahabat derita
berakhirlah sandiwara kisah dusta
dan dilema
pintaku semoga kau sedar kesilapanmu

kini hanya duka
bersulamkan pasrah
titis air mata tak lagi bererti

namun di hatiku terukir namamu
menjadi memori kekalnya abadi

ps- kenapa girls selalu jadi mangsa penipuan lelaki? T_T
  

2 comments:

  1. Ala..share la gambar kat sini...hehe, nak ngk gak omei!!!

    ReplyDelete
  2. @ZYASH time tu tak de camera,, alahai,, rase sdey la pulak,, :(

    ReplyDelete