decision decided - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 30, 2011

decision decided

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

entry keberapa aku untuk hari ni ye??? entah,, haha,, aku menulis bukan kernaaaaaa nama,, perghh,, best gak sore aku nih,, kih kih kih,,, adakah dah jauh dari title entry ni dari content,,??? ye,, dah jauh muja,,,,

ape decision decided nih????
kan hari tu muja ada wat entry untuk tanya korang muja ni nak gune fibox ke cbox kan??? cbox mesti korang dah kenal,, yela,,, benda dah femes,, tapi,, fibox korang tak kenal lagi kan???? nak kenal tak???? cer jeling kat sidebar muja tu,, yang warna oren tu la fibox,, best weh,,, diye hampir same gak dengan shoutmix yang muja sudah delete,,, yes!!! hampir sama,, tapi tak serupa k,,,, ape yang sama??? bile korang dah masukkan nama dan url,, korang tak perlu dah nak ulang benda sama kat fibox lain,, best kan???

sincerely k,, muja JANGAN SANGAT AMAT la nak shout kat cbox,, malas weh nak tulis benda yang sama tiap kali,, bosan giler,, so,, muja dah decide muja guna fibox,, muja tak nak bloggers lain pun jadi macam muja,, tak nak shout,, haha,,, shout tu penting ok,,, yelah,, nak tinggalkan link kite kan senang guna shout,, hehe :D

please,, dont be like me,, SILA SHOUT DENGAN SENANG HATI,, :D

 

No comments:

Post a Comment