dye nak manja-manja ngan aku lagi,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

dye nak manja-manja ngan aku lagi,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

aku ada double personaliti,,, kadang-kadang aku kadang-kadang muja,,, tu je,,

hari ni laptop aku masuk klinik lagi jumpe doktor komputer,,,, masalahnya,, kite dok tengah syok join ga la,, contest laa,, segment la,, tibe-tibe dye menghitam kan diri yang warna-warni dengan wajah-wajah blog... terkejut den,,, yang plik nye,, kalau ditakdirkan lagu tengah diplaykan,, lagu tu tetap ade walaupun skrin dah hitam,,, aku pun buang wayar,, then,, aku bukak balik,, ok balik,, kadang-kadang dye kuar yang user locked tu,,, ape yang berlaku sebenarnya aku pun tak tahu,, ade orang leh tolong tak?? aku hantar gi bengkel aku mintak tukarkan kipas dalam tu,,, takut dye panas sangat,,, tu je,, aku tak bagi dye format,, sebab tk nk perkakas dalam tu hilang,, tu je,, tata :(
 

1 comment:

  1. akak pun xtau passal pe... tp hope laptop tu cpt2 okla.. ;-)

    ReplyDelete