entry tolong-menolong. korang pun boleh join :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 14, 2011

entry tolong-menolong. korang pun boleh join :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni aku online fb,, then ade kawn mintak tolong suh like dye punye post kat PAGE INI.. 
korang boleh la like page ni kalau korang berkenan
kawan aku tu kawan at UM dulu...

name dye...

  SHAMELLIA SHARIN
lawa kan budak ni,, hot stuff gitu.. hehe
ni tuan diye so that korang tak tertukar orang
tolong like dye punye post k,,

Apricot  4 3/4
dye dah mengidam sangat nak dapatkan kasut yang kat atas tu,,, hehe
jangan lupe k name dye tu,, jangan lupe jugak untuk like,, nak like tu pulak jangan tersilap name,, kih3

ps-korang pun bleh join jugak tau,, :D
 

No comments:

Post a Comment