appreciate la orang bagi tu budak busuk oi...!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 30, 2011

appreciate la orang bagi tu budak busuk oi...!!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

alkisahnya muja menang contest daripada blog CDA,, tq sangat CDA sebab pilih muja sebagai pemenang time birthday CDA hari tu,, muja nak la bagi hadiah topup tu kat someone ni,, time ni la nak bagi hadiah kat orang ni yang dah baaaaaaaaaaaanyak amat bagi macam-macam kat muja,, muja dah siap-siap lagi pakat ngan CDA untuk topupkan no budak busuk sorang ni,,,,

then CDA mesej muja,, cakap CDA dah topupkan no budak busuk,, tetiba je budak busuk ni gi anta balik kat muja bila dye tau muja yang bagikan topup tu untuk dye,, salah ke muja nak bagi hadiah jarang2??? ape perasaan dye kalau muja wat camtu kat dye???? sakit hati tak orang tak hargai hadiah kita bagi???? sakit hati tau tak???? eeeeee!!!! yelah,,, topup jela yang muja leh bagi,, sampai hati la budak busuk sorang tuh!!!!

so,, muja denda dye,, tak nak cakap beberapa jam,, tak leh lama-lama,, nanti muja lak menderita,, ahaks!!! tapi tetap geram ngan orang yang tak nak hargai benda kita bagi,, huh,, readers sume,, 
  

SILA JANGAN JADI  MACAM BUDAK BUSUK TERSEBUT!!! :D

sekian terima kasih,,, :D
kepada budak busuk,, aku nak denda ko beberapa jam lagi,, kih3,, padan muka kau!!! :P
MASUKKAN NAMA ANDA DALAM MUSIC HISTORY DI SINI :D
 

No comments:

Post a Comment