hide wall kat group blogger??? huh. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 11, 2011

hide wall kat group blogger??? huh.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

entry lagi,,, ok ni aku nak cakap lak pasal satu group blogger nih,,, aku baru jela join kan,, mula-mula join memang la aku paham takleh nak share agi sebab name group tu tak kua kan??

pastu hari-hari aku try share dengan menekan butang share cute mute kat blog aku tuh,, tetap takleh,, padahal group lain yang aku join hari yang sama dah boleh dah,, geram gak aku,, tapi aku asyik tak ingat je nak g visit group tu kat fb,,

nak dijadikan cerita,, semalam aku dah ingat la nak check it out or at least nak tanya admin ke hape ke,, dah nape takleh share kan.. yang aku terkezut tahap gaban tuh,,, dye kua cam ni kurang lebih..

"memandangkan admin 1 and admin dah jahat. so admin dah hide wall. so,, korang leh share kat ruang comment"

dalam hati aku cakap what the heck??? nak menyusahkan orang je.. mula-mula nak kena taip name group,, pastu copy link,, pastu baru la bleh paste,,, membanyakkan kejer..,.. group lain elok je,, aku tekan share je kat mane2 entry yang aku rase nak share,,, huh,, geram ni geram,,,

aku menyampah giler la mase tuh,, geram doe,,, aku tak tau la nape dorang nak wat camtu,, maybe ade haters ke dok wat onar,, aku tak tau... tapi hide wall kat group memang tak munasabah,, pastu aku check post-post sebelum nih,,, aku tengok plak ade admin sorang tu dok marah kat blogger mane entah,, dye marah sebab blogger tu share link kat setiap post... nak marah watpenye??? dah name dah group blogger,, biala,, kalau yang marah pasal spam tu aku tak de la nak kisah sangat,, huh,,,

aku pun terus melakukan langkah paling bijak yang dapat aku fikirkan,, LEAVE GROUP done.

kalau ade yang terasa.. aku mintak maaf.. memang aku dah leave group,, aku pun bukan penting kan,, lagipun banyak lagi group blogger yang ade yang aku dah janjikan taat setia,,,  group tu baru je pun aku join,, tak sedih sangat la nak leave pun,,, :D
 

4 comments:

  1. kalau sy pon.,leave group.,ayok.,ade juga mcm @.,

    ReplyDelete
  2. sabo jelah ek.....g join group yg lain lak....xyah join group t7u...nyusahkan...^.^

    ReplyDelete
  3. @Qil_H0shi menyampah giler ngan group tu,, harap2 ade yang terasa dengan entry ni dan baiki,, :D

    ReplyDelete
  4. @♥Lady Ainaa♥ muja dah join bnyk group blogger,, lebey kurang 20 kot,, tak pernh agi hide wall,, tk kisah pun,, kih3

    ReplyDelete