i am wondering,,,, ade ke tak de sebenarnya??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 05, 2011

i am wondering,,,, ade ke tak de sebenarnya???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols,, dah lama rasa nya aku tak tulis entry mengenai kehidupan aku yang bosan bosin nih,, asyk dok join segment ngan ga je,, yelah,, walaupun menang nye tu belum tentu aku nak show yang aku support usaha bloggers ni haa,,, kalau menang lagi sonok,, alhamdulillah kan,,,

segment aku wat hari tu aku tak promote pun,, hahaha,, dah aku wat tanpa ade planning pape,, time tu aku just tengok budak nangis kena cubit then aku terus tertanya-tanya kenapa kite nangis,, sebab sakit atau sebab sedih??? 
click sini kalau terasa nak join,, aku tak nak tutup,, kalau lebey 10 baru aku tutup,, kalau tak,, selama-lamanya la segment tu terbukak di situ,, sebab aku nak letak 10 orang bloggers kat bloglist aku,,
2 bloggers yang join dah ade kat bloglist aku yang aku pun tak tau la berapa lama aku nak tempek kat situ,, kalau tak de yang join,, selama-lamanya la kot,, hehe,,,

aku tak nak letak bloggers yang dah beriban followers dye kat blog aku nih,, kih3,, yelah,, dorang dah berjutaan followers,, bagi kat orang lain jugak la kan,, 

ok,, sudah letey kumerapu,,, setakat ni tak de lagi kaitan dengan tajuk kan?? kih3,,,,
nak tanya ni,, sebenarnya 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ADE KE TAK DE ORANG BACE BLOG AKU???
kalau bace cer comment sbg bukti,, thats all :D

 

No comments:

Post a Comment