jom check them out then i will help you too... win win k :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 28, 2011

jom check them out then i will help you too... win win k :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ok,, sebenarnya muja dah lama terasa muja nak buat entry pasal BONUS WEDNESDAY ni,, tapi rasa macam serba salah je,,, tapi tengok ada je bloggerz lain buat pasal BONUS WEDNESDAY ni,, so,, muja pun nak buat jugaklah entry ni,, hehe,,, best tol la CHURPCHURP ni,, yelah,, hari rabu saje je wat BONUS WEDNESDAY nak bagi earning kite naik,, kasi lebey,, huhu,, so,, JOM JOIN CHURPCHURP!! :D

seriously,,, muja salunya check jugak campaigns yang muja share untuk korang,,, so,, muja pun boleh describe sikit-sikit untuk korang,, harap-harap korang tertarik and akan click ads muja nih,, hehe,...

 AND!!
 jangan lupa gitau kat comment ni yang korang dah click,, t muja click back,, insya ALLAH.. :D

SILA CLICK SUME GAMBAR YANG ADA K :D

yang ni adalah apps kat facebook untuk korang sampaikan apa-apa aja yang korang rasa nak gitau kat sapa-sapa saja dalam dunia ni,,, yes,, apa-apa saja dan sapa-sapa aje,, best tau!! muja pun dah buat satu entry about this thing sebab ia saaaaangat menarik dan berharga gitulah,, korang leh say thank you, say i am sorry,, say i love tooo,,, hehe,, double meaning tu,,, :D

yang ni plak untuk korang check korang punye body weight tu sesuai ke tak,, yes,, ni penting tau,, sebab kalau tak de yang memperingatkan,, korang tak tau,, page ni dah sediakan siap-siap kalkulator,, korang just kena isi je,, done,,,, korang kena tau tau benda ni,, sebab korang kena jaga kesihatan korang untuk lead a healthier life :D

ok,,sesuai untuk muda atau tua,, so,, dont worry,, tiger balm ni produk international k,,, ada pelbagai jenis,,, plasters, plasters, minyak, krim, gel,, korang boleh pilih mana satu yang korang rasa selesa k,, macam kalau muja,, muja paling rasa best gune krim,, plasters cam rumit sikit :D

yang ni lak peluang untuk korang jadi femes,, sapa yang nak jadi femes angkat kening! bagus,, yes,, korang berpeluang jadi special person yang akan bagi title untuk lagu singgle yuna yang latest,, best kan????? :D

kalau yang tadi peluang untuk korang letak nama,, yang ni lagi best!!!! yang ni korang berpeluang untuk bergandingan dengan yuna dalam klip video dye!!!! yuna's fans memang kena try this ok :D
 

No comments:

Post a Comment