kenape jadi camni blin nih??????!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 27, 2011

kenape jadi camni blin nih??????!!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

muja frust giler nih dengan blin.gd yang tah pape nih,, giler ke hape,, tetiba cari pasal dengan aku hari nih,,, nak kena nih,,, cer tengok bawah nih..


earning tibe-tibe jadi RM0.00... hell!!!!

geram aku nih,,, aku dah penat hari-hari promote dye punye KLMU hari tu,, sampai kan kawan aku ade yang cakap bosan dengan benda yang sama aku post kat wall fb aku,, sampai tahap tu tau tak????? betapa berusahanya aku nak share ads tu,,,, nape jadi macam ni????

hari tu dah jadi RM17.40,, aku target dapat RM20.00 la before aku masuk ipg,, tapi,, hari ni harapan aku musnah giler-giler punye!!!!!! pehal mr blin nih??????? dah la ads dye cikit,, yang aku pernah dapat 4 je takat nih,,, geram nye!!!!!!!!!!!!!!!!! sekarang dah tinggal 1,,, yang KLMU,, tapi tetiba earning jadi RM 0.00,... pehal nih mr blin????????????? aku try cari tempat nak contact,, tak de,, ish,, korang yang join blin tau tak camne nak contact dorang tuh???

muja harap sangat ape yang terjadi ni hanyalah satu kesilapan teknikal,, sebab kalau tak,, memang muja frust laa,, sob3,,, nape blin wat camni,, biarpun blin tak bagi earning untuk invite,, muja invite gak to show my support to you,.,. tapi,,, ape yang muja dapat???? earning jadi RM0.00,, camtu ek?????

sedey tau tak?????????????????
 

2 comments: