kenduri zaman sekarang,,, adui,, camne la nasib aku nanti,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 25, 2011

kenduri zaman sekarang,,, adui,, camne la nasib aku nanti,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye you ols,, muja baru balik dari gong jering,,, kampung muja,, ok,, hari ni saaaaaangat penat,, ade 3 tempat kenduri muja pegi,, gi kul 3 kat tempat first,, punyela lama dok dalam kete sebab 'makan buah langsat on the way tu',, lebey sejam bertapa dalam kete baru la sampai kat tempat kenduri,,,, 

nasib baik makan dia power,,, sedaaaaaaap,, istimewa sangat sebab dorang sediakan eskrem,, best kan?? ade tak tempat korang buat eskrem time kenduri @ bekwoh dalam bahasa kelate nye??? confirm tak de kan,, hek3.. bubur pun ade gak,, tapi tak sempat try,,, yang interesting nya kat tempat ni adalah,, terpampang bendara warna biru yang ada dacing warna putih,, wah!!! hebat nye pemilik rumah ni,,, bagus bagus,, semangat tu yang penting,, kih3

then,, on the way balik gi plak rumah yang kedua,, kat sini muja tak makan la,, takut meletup,, tunggu abah ngan zie ngan hana je,,, kat sini muja dapat door gift yang meletup gitu,, ada yasin, sweet dynamites banyak bijik jugak la diisi dalam bekas, pastu towel kecik,, dorang letak dalam paper bag,, ish,, satu paper bag tu maybe dah lebih RM3,,, kalau beriban paper bag tu,, ish,, mau beriban habis duit,, kenapala nak habiskan banyak duit untuk door gift ek zaman sekarang,,, menyeksakan muja je ti muja nak kawin,, mesti ada benda-benda tu jugak,, ades,, pokai eden weh,, bakal hubby eden mesti botak kepala,, hak3 :P

pastu balik gong jering balik,, kenduri makan kambing plak,, aiyaaaaaaaaaaaaaakkkkkk,,,,!!!

eh3,, melalut panjang,, muja nak sebenarnya nak promote follower muja yang ke 600 ni!!!!!!! lama tau muja tunggu kedatangan dan kehadiran follower muja yang bertuah nih,, kih3

happy sangat dapat dah follower ke 600,,, alhamdulillah :D

Life Brief Candle
cantikkan header blog FOLLOWER BERTUAH muja ni,, sape bleh buat banner camni untuk muja??? meh3,, contact muja cepat,, hehe

muja suke sangat dengan BLOG LIFE'S BRIEF CANDLE ni sebab banyak nasihat, pedoman, pengajaran dan sebagainya dapat muja peroleh kat BLOG AWESOME ni,,, best woooo!!!! kalau korang pun nak blog yang memperingatkan korang tentang status korang sebagai muslim dan muslimah,, meh la follow blog ni,,,, confirm korang akan sentiasa ingat,, sebab muja ni sifat dye pelupa,,,, ingat,, kita sebagai manusia tak sempurna,,,

ps-kalau korang support muja berblogging,, tolong click HERE and HERE,,, confirm best!!! :D
 

2 comments:

  1. tulah psal.skang ni nk kndri mmg mkn byk duit.aiyaa..xtau la kwen nnt brp hbis.hmmm...

    ReplyDelete
  2. @aReLaN arelan lagi teruk la nanti,, kah3,, muja and the girls insya ALLAH selamat,, :P

    ReplyDelete