kerisauan melanda lagi,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 30, 2011

kerisauan melanda lagi,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni aku dok online sambil dengar umi dok skype dengan sumayah (adik aku yang dok kat mesir,,,),,, kerisauan melanda aku secara senyap-senyap,, tapi aku kena cool,, time anta dye kat mesir dulu pun aku tak nangis,, sebab kau hebat,, huhuu,,,

sambil tulis entry ni pun aku dok focus umi dok cakap dengan anyah (gelaran untuk sumayah di rumah).. bukan mak nyah ke,, ANYAH,, ok done,, camne la hidup kat mesir ni sampai adik aku boleh sakit,, aku rase panas nih,, kawan aku pun dok cakap gak pemodenan di mesir ketinggalan berpuluh taun daripada malaysia,,, huh,,, camne nih?????

adik aku dok nangis kemain,, aku bukanlah nak cakap kat malaysia ni bagus sangat sampai tak de penyakit,, tapi,, tulah kan,, start dah aku nak emosi,,, kuang3,, sorry mesirians sume,,,, aku over,, done,,, yelah kan,, nape adik aku nak kena nangis-nangis bagai kalau service dorang kat mesir tu ok,, mesti ade something wrong kat sana kan,,???? aku pun dok terpikir gak takkan la tak de klinik,, ada je klinik nya,, anyah dok tengah tunjuk ubat yang dye dapat kat umi aku kot skype,, gratitude to skype sebab jadi penyambung hubungan kitorang ngan orang kat mesir nun,, kih3

umi aku dah la tak leh kalau anak dye sakit,, patah lagi kalau jauh beribu batu,,, huh,, mulalah umi rase risau kemain,, huhu,,,, sedey,,,,,,,,,,,,!!!!!! YA ALLAH,,,, jagala adik aku baik-baik,, semoga anyah boleh balik ke malaysia sesihat, sebaik, sebijak, sebagus, serajin, secantik semasa dye bertolak pergi mesir dulu,, tolong ek............... :'(


 

2 comments: