kisah aku dengan aaaaaaaaaaachum!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 05, 2011

kisah aku dengan aaaaaaaaaaachum!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

seperti yang aku pernah tulis dalam tips cari idea untuk tulis entry,, salah satu nye adalah dengan menggodek sampai mata berpinar iklan-iklan yang hot vogue kat mana-mana,, nnti dapat idea free,, hek3

so,, muja pun baru godek2 churpchurp
(semalam yang nak invite join churp2 hilang,, tk tau nape,, tinggal iklan arak je,, pfft)
then muja jumpa la iklan yang INI

campaign image

ini adalah iklan paling misteri sepanjang muja join churp2,, nak tau nape??? sebab hari tu dye dah ade,, then,, tak sempat muja nak share,, tibe-tibe laptop hang jap,, bile dye dah ok,, dye hilang,, pekebendahalnyani??????

memang hot la masa tu,, yelah,, orang lain dah beriban share ads yang ni kan,, tetiba muja dah ada tapi hilang,, cam anak kucing hilang bapa kucing,, pelik tak???

ok,, like seriously,, muja paling seksa kalau timbulnya penyakit achum nih,, compared tu sakit gigi,,err,, dorang berkongsi tempat pertama,, kedua2nya adalah sangat menyeksakan,,, terus tenangkan hati sebab penyakit ni penghapus dosa kan,, hehe,, jarang-jarang je pun dye hadir,, dah lama kite sihat,, jarang-jarang dye hadir,, ape kata kite hampar karpet biru menerima kehdiran dye jap,, kejap je pun,, :D

so,, kalau tak nak dapat penyakit ni,, n korang memang tak suke penyakit berhingus ni,, click sini,, insya Allah,, dapat elakkan penyakit ni,, :D


 

No comments:

Post a Comment