kisah impian hancur lebur macam daging cincang - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 24, 2011

kisah impian hancur lebur macam daging cincang

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

untuk entry tengah malam ni,, muja nak citer kisah muja takleh jadi headgirl kat sekolah,, perhatian,, orang yang terlibat kalau terbaca,, mintak maaf k,, ni hanya nak berkongsi je,, bukan dendam ke hape,, :D

nape muja tak jadi headgirl time darjah 6

sebenarnya,,, masa muja jadi prefect,, pemilihan headboy dan headgirl dilakukan melalui proses pengundian oleh semua prefects,,,, headgirl tahun muja darjah 6 tu pun muja yang elect,, dye baru je jadi pengawas tahun tu,, muja sejak darjah tiga,, kalau kite kesenioran,,,, menyesal la jugak,, tapi memang dah rezeki dye kan,, nak wat camne,, memang tak de dah pengawas lain yang lagi senior daripada muja,, pastu boys masa tu dorang saje-saje nak kenakan muja,, bukan sebab benci,, muja tau,, dorang pun vote orang yang muja elected tu ramai-ramai,, nak tunjuk dorang tak nak pun muja jadi headgirl sebab taun tu... tak marah pun,, balik je rumah,, muja kena marah ngan adik muja yang jugak seorang pengawas masa tu yang telah mengelect muja,,,

hehe,, sape tak nak dapat penghargaan bile kite dah lama memikul tanggungjawab,, tapi kadang-kadang,, nasib yang tidak menyebelahi,, setiap peristiwa ada hikmahnya kan,, and muja heppy sangat spanjang tahun tersebut :D
 

No comments:

Post a Comment