kisah seram seorang wanita,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 09, 2011

kisah seram seorang wanita,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

walaupun aku bukan facebook addict,,, kalau aku masuk je blog,, aku mesti online jugak fb,, mane la tau ade news yang latest,,, aku kena up to date,, kih3,,,
tengah aku godek2 newsfeed tu,, aku ternampak status ni,,

Sehelai rambut wanita yg dilihat oleh lelaki bukan mahram dgn sengaja,
- balasannya 70,000 tahun dlm neraka.
- 1 hari akhirat brsamaan 1,000 tahun ddunia.

sangat seram giler aku bace,, ikhlasnya aku cakap,, aku kalau kat kampung susah sikit nak lekat aku punye tudung,, ish,, iman yang senipis kulit bawang,, padahal sepupu lelaki ramai,, tapi tula,, aku membesar pun dengan dorang,, macam tak de feel gitu,, aku kena berubah,, itu aku tau,, tapi,, << alasan lagi,,,

aku nak berubah,, tapi aku tak nak janji sebab kalau tak tepati janj,, munafik plak,, dah la dosa nampk rambut dah satu hal,, tak tepati janji plak,, but,, i will TRY to have a better tomorrow,, insya ALLAH,,

doakan aku berjaya k :)
 

No comments:

Post a Comment