laa,,, sebab cara sign in je ke???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 28, 2011

laa,,, sebab cara sign in je ke????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

lepas muja frust giler amat ngan blin tadi,, bleh bace di ENTRY INI... muja sempat agi bukak balik,, muja try sign in dengan twitter,, ok,, blin dah back to normal,, alhamdulillah,,

muja rase macam dah tau penyebabnya jadi macam tu,, sebab tadi muja sign in gune facebook,,, for the first time,, tak tau la betol ke tak,, tapi itulah yang berlaku,, done,, till the next entry :D

2 comments:

  1. salam muja,akak dah shared feed muja di blog akak ok =)

    ReplyDelete
  2. @▪imie fatima▪ ok,, akak punye pun dah ditempek kemas-kemas kat blog muja :D

    ReplyDelete